vrijdag 19 augustus 2011

1 maand

Alweer een maand voorbij sinds we uit het ziekenhuis zijn gekomen, de tijd gaat snel! Vorige week hadden we de 1-maand controle van Rana. Ze is supersnel gegroeid, 8 cm in een maand en ook goed aangekomen, van 2740 naar 4038 gr.




Het is nu Obon vakantie, dus Ken was de afgelopen week thuis. We hadden besloten dit jaar maar niet naar de opa en oma`s van Ken te gaan. Het is nog wat ver rijden en in de Obon vakantie staan overal lange files. We hebben wel gezellig bezoek gehad, o.a Seiko en Hiroshi uit Hong Kong met hun 3 kids. Hun jongste is nu 6 maanden.
Woensdag zijn we naar een groot park in Oost Osaka gegaan, waar een grote hangbrug is. Daarvoor moesten we een stuk omhoog wandelen en zo zonder veel beweging de afgelopen tijd en met baby op mijn buik, voel ik nu mijn kuitspieren goed. Maar we hadden wel mooi uitzicht. Ook was het daar in de bergen een stukje koeler dan in de snikhete stad (de afgelopen 2 weken steeds een graad of 36).
Vandaag hadden we bezoek van Kitada-san. Ik heb haar in het ziekenhuis ontmoet, haar zoontje is 1 dag ouder dan Rana. Haar eerste vriendje...

Alhoewel..., hij had meer interesse in haar dan andersom; gaaaaap, haha.





1 opmerking:

hanneke zei

Wat is ze mooi zeg! En ziet er goed uit met dat draagding! Genietze! Hoe gaat het allemaal... kan je het bijbenen?